ONTWIKKELINGSMANAGER bij Convide

ONTWIKKELINGSMANAGER bij Convide Vastgoedontwikkeling, onderdeel van  Woonbron, te Rotterdam van februari 1999 tot 1 juli 2006. Vanaf 1 juli 2006 is Convide opgegaan in Kristal projectontwikkeling. Woonbron bezit in Rotterdam, Spijkenisse, Dordrecht en Delft  woningen en is daarmee een belangrijke factor bij de ontwikkeling van de stad in brede zin. Convide Vastgoedontwikkeling verzorgt voor de opdrachtgevers (vestigingsdirecteuren, raad van bestuur en derden) alle processen en de uitvoering van projecten die met vastgoed te maken hebben. Zie ook: www.woonbron.nl.

  • Initiëren, verwerven en ontwikkelen van vastgoed en locaties t.b.v. duurzame stedelijke ontwikkelingen in (grootschalige) renovatie en (sloop) nieuwbouwprojecten.
  • Deelnemen (of voorzitten) aan werkgroepen t.b.v. ontwikkeling en implementatie van nieuw beleid en/of producten.
  • Opzetten en leiding geven aan interne en externe projectorganisatie o.a. t.b.v. herstructurering naoorlogse wijk in IJsselmonde, bestaande uit 2500 woningen die voor 50% vervangen worden door nieuwbouw en verder gerenoveerd worden. Ontwikkelen en opzetten van Servicewijk (levensloopbestendige wijk) met externe leveranciers van diensten, zorg en welzijn. Deze leveranciers gaan zich verenigen in een Multi Functionele Accommodatie, een Wijkservicecentrum, een regionaal Palliatief Centrum en een aantal woonvormen voor bijzondere doelgroepen.
  • Als accountmanager verantwoordelijk voor alle projecten in account Vestiging IJsselmonde en sparringpartner van opdrachtgever.
  • Lid van managementteam Convide en daarin verantwoordelijk voor de interne organisatieontwikkeling.
  • Namens Woonbron voorbereiden van fusie Convide met Kristal projectontwikkeling.
Advertenties